Select Page

Ingrediënten:

  • 100 g boter op kamertemperatuur
  • 1 ei
  • 100 g bloem
  • 100 g havermout
  • 80 g chocoladedruppels
  • 110 g rietsuiker
  • snuifje zout

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Klop intussen de boter samen met de rietsuiker tot een glad geheel.
  3. Voeg het ei, de bloem en het snuifje zout toe. Meng het geheel goed.
  4. Voeg de havermout en de chocoladedruppels toe en meng dit met een vork.
  5. Schep met een koffielepel kleine porties deeg op een met bakpapier bedekte bakplaat.
  6. Bak ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat de koekjes nog 5 minuten rusten op het bakpapier. Maak de koekjes los en verder laten afkoelen op een rooster.

Veel bakplezier en smakelijk.